16. joulukuuta 2012

Shelttien pikkujoulut

Tänään käytiin Etelä-Suomen Sheltit Ry:n järjestämissä pikkujouluissa ja kivaa oli! Oli kylmä ja myrskyinen sunnuntaipäivä... ja shelttejä oli tullut lenkille ennätysmäärä! En tiedä laskiko kukaan tarkkaa määrää, mutta suunnilleen 30 shelttiä omistajineen valloitti Salmen ulkoilualueen. Monta kymmentä toisilleen vierasta koiraa juoksemassa vapaasti ympäriinsä ilman ongelmia. Kyllä shetlanninlammaskoira on sitten hieno koirarotu.

Hullu shelttiporukka vaeltamassa tuulessa ja tuiskeessa.Näkyvyys heikko


Vaikka kaikki shelttisankarit olivatkin taas todella ihania, tällä kertaa shown varastivat nämä kaksi pientä suloista otusta:

Porukan pienimmät

Moi oon aika söpö.

Voikohan kytevä pentukuume pysyä aisoissa enää tämän jälkeen?
 
 Seuraavassa kuvaotokset lenkin dramaattisimmista hetkistä:

Tääl on JOTAIN! -- takaa kuuluu pieni ääni "ÄITI odota! ÄITI mä tuun kans!"

odotan sittenki täällä ...

Myös Nanan osalta lenkki meni huomattavasti paremmin kuin viime kerralla ja neiti oli virtaa täynnä. Muutettiin taktiikkaa siinä määrin, ettei annettu koko lenkin aikana lainkaan nameja ja pidettiin muutenkin huomio aika vähäisenä. Ja suunnitelma toimikin kohtuullisen hyvin ja neiti viiletti muiden mukana, tietysti pitäen meitä lampaita tarkasti silmällä. Hieman leikin tynkääkin syntyi kun löytyi samantasoista seuraa: 4,5kk vanha shelttipentu. Hienoa Nana...

Iskä mitä sä siellä ojassa istut?

Lenkki kesti suunnilleen puolitoista tuntia ja sen jälkeen oli mukava vetäytyä takkatupaan lämmittelemään glögin ja makkaran ääreen. Mahduttiin kaikki tupaan hyvin sisään vaikka meitä oli aika monta, ja makkaraakin riitti kaikille.Oisko sul mitää mulle?
 


1 kommentti:

  1. Ompa ollu teillä kivan näköinen ja kokoinen lenkki! Joensuun seudulla ei oo tainnu noihin lukemiin vielä olla ylletty. Ihanaa, että meidän hurtilla pystyy tälläsiä järjestää!

    VastaaPoista