6. lokakuuta 2013

Tassut Kartalla - Lemmikkipalvelut lähelläsi

Otsikko kertookin syyn, minkä vuoksi karvakamujen blogi on nolosti unohtunut. Karvakamut ovat siis olleet suuren osan vuodesta uuden lemmikinomistajille suunnatun verkkopalvelun kimpussa - ja nyt saammeko esitellä: tassutkartalla.fi :)

Nana pitää huolen, että palvelun ulkoasu on täyttää laatuvaatimukset.

Tassut Kartalla -palvelu on tehty helpottamaan lemmikinomistajien elämää. Palveluita voi etsiä joko selaamalla niitä kategorioittain ja paikkakunnittain, tai käyttämällä helppoa palveluhakua. Palveluhakuun syötetään oma osoite tai paikkakunta ja valitaan kategoriat, jonka jälkeen palvelu etsii haetut lemmikkipalvelut lähistöltä. Erityisen kätevä palveluhaku on silloin, kun on liikkeellä koiran kanssa esimerkiksi kaupungilla ja haluaa löytää palvelut kävelymatkan sisältä. Kun sivuston avaa mobiililaitteella oman sijainnin voi hakea automaattisesti ja palvelu listaa lemmikkipalvelut valitun etäisyyden sisältä.

Sivustolta löytää seuraavia palveluita:


Hakuominaisuus mobiilissa
Palveluhaun kartta mobiilissa

Oman kokemuksen perusteella lemmikkipalveluita tarvitsee löytää pääasiassa silloin, kun on tuntemattomassa ympäristössä liikkeellä, eikä ole pääsyä tietokoneelle. Tämän vuoksi meille on ollut erityisen tärkeää, että palvelu toimii mahdollisimman hyvin myös tablet- ja mobiililaitteilla. Erillistä sovellusta emme tämän vuoksi tarvi, vaan sama sivusto avautuu optimaalisesti eri päätelaitteilla.
Koska erilaisia lemmikkipalveluita on Suomessa hurja määrä, karvakamujen on mahdotonta listata kaikkia palveluita itse. Toivomme siis, että myös käyttäjät lisäävät omia ja tuttuja palveluitaan sivustolle (tästä), jotta saadaan mahdollisimman suuri hyöty kaikille lemmikinomistajille!

1 kommentti:

  1. Ihana blogi sulla!
    Voisitko käydä kurkkaamassa blogiani ,joka tarvitsee lukijoita?
    http://shetlanninlammaskoirasanni.blogspot.fi/?zx=56cddf372ef46c43
    Kiitos jos katsoit!

    VastaaPoista