3. syyskuuta 2012

Palatsin esittely

Kamuset haluavat ensimmäisenä esitellä palatsinsa parhaimman huoneen, lasiseinäisen tähystysparvekkeen. Parvekkeella naapuruston pahimmat kyylääjät, kuten meidän karvakasat, pääsevät toteuttamaan itseään estoitta. Parvekkeella sijaitsevat myös pehmoiset lampaantaljoin päällystetyt lepoalustat ja kaverusten heinäistutukset, joita molemmat elukat laiduntavat täysin rinnoin.

Parvekkeen virallinen esittelykuva

Oliverin mielestä olisi jo aika istuttaa uudet heinät.

Parvekkeen eteläinen sijainti ja täyslasiset seinät aiheuttavat elukoiden paratiisihuoneen muuttumisen kesällä paikaksi nimeltä pätsi. Kun aurinkoisena päivänä ulkolämpötila on 25 astetta, paikassa pätsi on aina kymmenen astetta enemmän. Kaverukset kuitenkin uhmaavat luonnonvoimia parhaan osaamisensa mukaan ja tulevat välillä päät pehmeinä jäähdyttelemään.

Raukkaparat eivät ehkä vielä ole edes huomanneet vaivihkaa lähestyvää talvea, joka uhkaa tehdä parvekkeella hengailusta lopultakin sietämätöntä. Kaverukset ovat kuitenkin jo varautuneet pahimpaan hankkimalla itselleen telttailuvarusteet.

Telttailijat varautumassa äärimmäisiin luonnonilmiöihin.

Teltan koko arvioitiin tilausvaiheessa kuitenkin virheellisesti, joten on ymmärrettävää, että sisäpaikoista syntyy kinaa parhaimpienkin kaverusten välille:Kuten edellisestä kirjoituksesta varmaan kävi ilmi, palatsin paras peuhauspaikka on ehdottomasti olohuoneen sohva. Seuraavassa kaverukset esittelevät puuhapaikkaansa hieman lempeämpään sävyyn:Nana olisi vielä ehdottomasti halunnut lisätä listaan Oliverin saniteettitilat, mutta jätämme ne nyt voimaanastuneiden lakimuutosten vuoksi esittämättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti