7. lokakuuta 2012

Lempeä paksukainen

Viimeisestä päivityksestä on vierähtänyt jo melko pitkä aika, toimituksen kiireistä johtuen. Eläinkamuja ei kuitenkaan ole laiminlyöty, joten kaikki voivat huokaista helpotuksesta. Nana tosin on asiasta eri mieltä, sillä neiti on ollut tahtomattaan laihdutuskuurilla jo hetkisen aikaa, sillä vyötärönympärys on päässyt steriloinnin jälkeen pyöristymään turhan paljon, varsinkin kun ajatellaan asiaa uuden agility-harrastuksen kannalta. Kaikkein kamalinta asiasta tekee se, että Oliver saa nassunsa täyteen herkkuja aina kun herraa huvittaa.

Oliver osaa joskus olla kovin vahingoniloinen

Nanan Agility-harrastus kuitenkin sujuu todella hyvin. Nana oppi peruskurssin asiat todella nopeasti, ja neiti on todella iloinen päästessään viilettämään esteitä. Tällä hetkellä meneillään on B-kurssi, jossa harjoitellaan uusia ohjaustekniikoita ja treenataan erityisesti paria hankalampaa estettä kuten keinua ja pussia.

Herkkä hetki
Nana pitää pikkuveljestään hyvää huolta Oliverin paksukais-vitseistä huolimatta.Voipi olla, että pilkka osuu omaan nilkkaan myös Oliverin kohdalla. 5-kuukautta vanha pikkuherra on nimittäin ruvennut jo harjoittelmaan komeita mouruamiskonsertteja tulevia daamejansa ajatellen. Armonaikaa pallien poistoon annetaan vielä jonkin verran, riippuen omistajien pitkähermoisuudesta. Toivottavasti Oliver pitää mielessä, että merkkailun harjoitteleminen saattaisi lyhentää aikaa huomattavasti.

Nananen - Puhdistus


Jotta kaverusten suhteesta ei jäisi liian hempeä kuva, halusivat karvakamut julkaista myös tämän videon:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti