16. lokakuuta 2012

Uutta serkkua tapaamassa

Kamuset, kuten eivät omistajansakaan, osanneet aavistaa mitä olisi tiedossa, kun viikonloppuna lähdettiin tapaamaan karvalasten uutta serkkupoikaa. Kokoontumispaikkana oli siis kamusten mummola, jonne myös Oliver on tehnyt jo useita reissuja. 

Oliverilla ei ole ilmennyt minkäänlaisia tottumisongelmia uusien paikkojen suhteen, kaikki on kunnossa niin kauan kuin Nana on turvana. Automatkat eivät kuitenkaan aikaisemmin ole olleet pikkuherran mieleen, vaan vastalauseita on esitetty äänekkäästi koko matkan ajan. Mutta tällä kertaa Oliver osoitti jo olevansa aikapoika, eikä autoilu ole sellaiselle mikäänlainen ongelma. Vaikka kyytiin otettiin myös kaksi hehkeää kissatyttöä, Oliver käyttäytyi renttumaisen viileästi. Perillä saatiin rauhoittua kokonainen päivä, ennen kuin pääsimme tapaamaan uutta tuttavuuttamme.

Mutta sieltä se sitten tuli: pieni, pörröinen, pikimusta, pippurinen Pessi-poika. Aika monta p-kirjainta yhdelle pienelle hauvavauvalle. Kamuset menivät tietenkin esittäytymään kohteliaasti uudelle serkkupojalleen. Pikku-Pessi olikin varsinaisen rohkea kaveri ja otti tervehdykset vastaan reippaasti. 

Serkusten ensitapaaminen + pessin isukki

Varsinkin Oliverin läsnäolo innosti kovasti ja Pessi päätti ruveta heti hippasille uuden kamunsa kanssa. Oliver ei kuitenkaan sulattanut asiaa yhtä nopeasti, ja päättikin pysytellä loppuvierailun ajan korkeammilla tähystyspaikoilla. Nana sen sijaan otti pikkuvipeltäjän iloisesti vastaan, joskin herran temperamentti pääsi toisinaan yllättämään myös Nanan. Neiti oli kuitenkin avulias ja jaksoi auttaa pikkumiehen energian purkamisessa.


Pessi taistelee viimeiseen asti

Väsyneet kamuset

Alkujärkytyksestä toivuttuaan, uuden päivän koittaessa, päätti myös Oliver rohkaistua tutustumaan pikkumieheen vähän lisää. Aluksi oli kokeiltava tassulla, että onko tämä maaseudun rauhan rikkova vipeltäjä todellakin todellinen, eikä vain hurjaa unta. Vaikka Oliverkin sai viikonlopun aikana hieman rohkeutta, ei Pessi vielä saanut kissapojan sydäntä sulatettua. Lopulta hippaleikki päättyi Oliverin antamaan tukkapöllyyn. Oliver arvioi vaikutuksen kestävän juuri siihen asti, että päästään turvallisesti kotimatkalle.

Mikä  tuo on?

Oliver analysoi Pessi-pojan käyttäytymistä

Pikkupessin touhuja voi halutessaan seurailla osoitteessa pessikoira.blogspot.fi/.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti