7. marraskuuta 2012

Ihanan hirveä pimeys

Nana RRRakastaa syksyä kun lehdet putoaa puista ja pääsee hullun lailla jahtaamaan mamman potkimia lehtiä. Into piukeana neiti juoksee lehtikasalta toiselle, häntä hullusti viuhtoen, mamman puhistessa vieressä.Toisaalta pimeys on hyvinkin pelottavaa ja kaikelle pitää varmuuden vuoksi puhkua ja puhista. Ihmiset ovat pelottavia ja koirat sitäkin pelottavampia.Vanhan mummelin omistama vihainen saksanpaimenkoira hyökkäsi Nanan kimppuun pimeällä alkusyksystä ja tämä ei tosiaankaan auttanut pimeän pelkoon erityisen positiivisella tavalla. Joka-ikinen sakemanni on myös kauhujen listan kärjessä. Nyt Nana on jo kuitenkin tottunut pimeään, sillä pimeää on aamulenkillä, iltapäivälenkillä ja iltalenkillä. Mamma on kuitenkin jo ihan kypsä.
Juuri kun lehtien jahtaamisen vauhtiin päästiin, niin tapahtui jotain vähintäänkin yhtä ihanaa, nimittäin ENSILUMI! Voi että sitä riemua, kun aamuvenytysten jälkeen, unenpöppörössä ulos tallustaessaan huomaa maan olevan aivan valkoinen! Silloin täytyy pikku-sheltin säntäillä oikealle ja vasemmalle, ylös sekä alas. Vaikka lunta ei voi vielä jahdata, aina voi silti yrittää ja häärätä hyrränä lenkittäjän jaloissa. Oliverin suhtautuminen talveen on astetta nihkempi, mutta pikkuherra kuitenkin osoittaa olevansa vähintäänkin pätevä lumimies.
Myös pikkuista Pessi-serkkua ollaan ehditty jälleen käydä katsomassa. Kaverukset tulevat toimeen vallan mainiosti, joskin pikkumyymäinen Pessi-poika on nostanut esiin myös Nanan ärhäkkäämmän puolen. Ensimmäistä kertaa eläessään Nana vartioi ruokaansa! Kyseessä ei kuitenkaan ollut mikä tahansa ruoka, vaan kertakaikkisen maukas ja taivaallinen härän siitin. Kyllä, kuulit oikein. Pessi-poika meinasi tulla ja viedä siittimen suoraan Nana-neidin suusta! Eihän tälläistä kukaan oman arvonsa tunteva neitonen voisi sietää. Tunteen meinasivat kuumentua myös automatkalla, potrettikuvauksen yhteydessä. Eihän se sovi, että pikkumies pääsee kasan päällimmäiseksi. Ärripurreja päästeltiin puolin jos toisin. Oliverin suhde Pessiin on kuitenkin hieman lämpenemään päin, sillä herra uskaltautui lattiatasolle mustan palleron seuraan useitakin kertoja. Nopeat liikkeet ovat kuitenkin tarpeen sillä Pessi-poika rrrrakastaa kissoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti